Cara Memulakan Perniagaan Tanpa Modal

Nak menjalankan aktiviti perniagaan ni bukan senang jika kita tiada ilmu yang sebetulnya. Sebab tu sekarang ni siapa yang nak buat bisnes, carilah guru, carilah mentor supaya dapat bimbing korang ke arah yang betul. Dulu-dulu kalau sebut perniagaan tanpa modal, pasti orang takkan percaya. Tapi sekarang ni, wujudnya model bisnes perniagaan tanpa modal yang kita… Continue reading Cara Memulakan Perniagaan Tanpa Modal

Review Ebook Bisnesshopee.com

Hi assalamualaikum, salam sejahtera. Posting saya kali ni nak share sikit dengan korang semua macam mana saya start bisnes shopee from zero to hero. Ok. Saya tengok sekarang ni dah mula ramai orang berjinak-jinak jual beli secara online. Yela, sejak PKP yang dilaksanakan sejak Mac 2020 yang lalu menyebabkan ramai yang kehilangan pekerjaan dan perlu… Continue reading Review Ebook Bisnesshopee.com